2014 Kotisivuja rakenneltu, demoja sekä keikkavideoo lisäilty. Käykää tsekkaamassa!

25.10. Hyvät bileet, kiitos ikinuoret Jossu & Juha.

28.10. Pari uutta keikkavideoo lisätty Esittelykappaleet ja videot osioon.

20.2. Kotisivuja tehty uuteen uskoon. Kamillalle iso kiitos kuvauksista!

19.3.2016 . Huikeet tupla kuuskymppiset Lpään Ok-talolla, lisää tahtoo tämmöstä!

16.4. Hyvät oli hääbileet Viljakkalassa, orkka kiittää ja kumartaa!

11.6. Olipas railakkaat 75v juhlat Siivikkalan majalla...ja rokki soi :)

27.8. Hianot hääbileet oli Lamminpäässä, porukka joras täysillä ja "vainoharhainen" kruunas illan ;) kiitti juhlakaluille Kristiinalle & Jarskille

5.11. Komiat 50v juhlat Siivikkalan majalla, orkesteri kiittää kaikesta!


1.5.2017 . Muikeet Vappupirskeet oli, tässä Ravintola Myrskyluodon palaute: "...Mahtava keikka, asiakkaat

ovat kiitelleet paljon joten Huigeet Vappu Bailut- kiitos teille :)..."

17.6. Hyvät oli hääpirskeet Ylöjärvellä, pikkasen spesiaal kokoonpanolla:

"...Kiitos vaan vielä itsellenne! Puhuttiin jo eilen sulhon kanssa, että sai kyllä rahoillensa vastinetta, niin hyvin veditte. Kaikki sujui hyvin ja joustavuutta löytyi ja kyllä bändi on se joka kruunaa juhlatunnelman. Moni kehui ja kyseli teistä.
Kiitos J & A..."

24.6. Olipas oiva iltapäiväsoitto Martinpihassa Lohjansaaressa, orkka kiittää ja kumartaa!

"...Kiitos hyvästä keikasta !!!! Kaikki tykkäs, henkilökunta myös ;) T. K & H..."

------------

2018

22.6. Pimeesalmen juhannusaaton kekkerit meni tuulisissa, sateisissa mut iloisissa tunnelmissa. Meininki oli todella mahtava ja porukka tuntu tykkäävän. Jatkoaikaa tuli järjestävältä taholta, kun juhlakansa vaati lisää musakkia :). Hieno homma, toivotaan et toistekkin päästäsiin telakalle soitolle!

23.6. Martinpihan jo perinteinen juhannuspäivän päiväkeikka oli kans taattu menestys. Edellisyön vähät unet unhoittui, kun porukka veivas täysillä rokkia ja twistiä. Jatkoajalle mentiin taas, kun ei juhlakansa päästänyt meitä lavalta pois :).
Lisää tämmöstä ja tulihan sitä taas, eli 2019 on uus keikka juhannuspäivälle. Kiitos Karola ja Harri + muu henksuväki, sekä erityisesti kiitokset kaikille bilettäjille, ensvuonna taas nähdään.


Anna lehden hääbändit osiosta: "...Meillä juhlissa Tampereella Kipi ja Hiltton group. Mahtava meininki. Alku rauhallisempaa menoo ja iltaa kohti vauhti kiihtyi. vierailija 14.07.2018..."

22.9. Olihan huikeet viiskymppispileet Haulitornilla, yleisö tanssi/rokkas täysillä ja bändi oli aevan liekeissä :).
Kiitokset järjestävälle taholle, päivänsankari Erjalle & Ilkalle ja tietty hilpeelle juhlakansalle. Tämmöstä tahtoo lisää, kivaa oli!
Palaute:
"...Suuret kiitokset mahtavalle bilebändille viihdyttämisestä Pispalan Haulitornilla 50-v synttäreilläni. Korkkarit ja tunnelma oli katossa koko illan, ootte huipputyyppejä. Erja & Ilkka..."


3.11. Olipa Mestarin Krouvissa Tessulla hyvä rokkipitoinen keikka! Tutui ja kylänmiähiä-/naisia oli saapunut mukavasti paikalle. Ensvuonna uudestaan tultasiin tietysti :).

2019

Olihan taas mukavat juhannuskeikat 21.6.Pimeellä & 22.6. Martinpihalla!
Iloisia ihmisiä terassit täynnä ja kovasti jammattiin...enkoreitakin saatiin vetästä kummassakin mestassa, tämmöstä lisää :)

2020

20.6. Jo perinteinen Martinpihan Juhannuspäivän keikka. Olihan pirskeet, kelit suosi ja väkee oli tungokseen asti. Kiitos taas Karola ja Harri sekä muu henksu!

3.9.Katubaari Axussa akustisesti...hieno oli meininki ja porukka joras ilolla. Uusi kiva paikka soitella laulella. Tämmöstä lisää...

Hilttonit nyt myös fasebookissa:


HUOM! UUSIA LIVEVIDEOITA LISÄTTY esittelykappaleet & videot osioon!!!